Mistä Willa Söder sai alkunsa?

Muutama vuosi sitten sain idean juhlatilasta, jossa voisin tarjota ihmisille laadukkaita elämyksiä –olivatpa ne sitten häitä, juhlia tai yritystilaisuuksia. Olen työskennellyt viimeiset yli 15 vuotta muodin parissa ja siitä viimeiset 8v. Guess brandin Retail Managerina.

Nyt tuli aika tehdä jotain muuta ja vaihtaa alaa kokonaan.Rakastan hyvää ruokaa ja kokkailenkin todella mielelläni perheelleni ja ystävilleni. Luen paljon alan kirjallisuutta sekä sisustuslehtiä. Mikä sen parempaa kauniina kesäpäivänä kuin lasi shamppanjaa ja mehukkaita lehtiä, joista saa uusia ideoita!

Sopiva tontti upealle tilalle löytyi kauniista Söderkullasta, rakentaminen alkoi tammikuussa 2015 ja 5kk siihen meni!

Willa Söder sisustustarvike -mallisto syntyi oikeastaan vahingossa. Kun suunnittelin juhlatilan sisustamista, halusin moderniin tilaan juhlan tuntua erikoisilla ja näyttävillä kalusteilla. Siitä se ajatus lähti -voisin myydä myös tuotteita asiakkaille, jotta muillakin olisi mahdollisuus nauttia niistä. Ja näin ollen kaikki nivoutui yhteen järkeväksi paketiksi.

Yritykseni tuo maahan Willa Söder -malliston omia tuotteita. Tuotteet ovat yksilöllisiä, kaikki käsintehtyjä.

Paljon on ideoita, niistä saattekin tietoa sitten matkan varrella. Tervetuloa siis mukaan  kanssani seuraamaan Willa Söderin upeita tilaisuuksia, juhlia ja elämyksiä!

Sini Koponen, toimitusjohtaja