Tehdään tilaisuudestasi unohtumaton yhdessä!

Willassa voi järjestää tilaisuuden kuin tilaisuuden. Löydät meiltä myös kattavan valikoiman palveluita, joiden avulle tilaisuutesi voidaan järjestää täysin avaimet käteen -periaattella ja sinä voit keskittyä täysin juhlista nauttimiseen. Ota rohkeasti yhteyttä – täältä voi tarkistaa ajantasaisen varaustilanteen.

Tilaisuudet yksityisille

Häät

Willa Söderin kauniissa ja selkeässä tilassa vietetään paljon hääjuhlia. Tila itsessään on tyylikäs ja vaalea, eikä se vaadi juurikaan koristeluita. Keittiömestarimme on suunnitellut monia menuja ja räätälöimmekin aina juhlat juuri hääparin näköiseksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii kaikesta, parin keskittyessä tärkeään päivään. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Juhlat

Olipa kyseessä sitten kastejuhla, muistojuhla, lasten juhlat, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, synttärit -teemme juhlien suunnittelun sinulle helpoksi. Voimme toteuttaa kaiken ns. avaimet käteen periaatteella. Laadukkaiden yhteistyökumppaniemme avulla voimme toteuttaa juhliin juuri toiveiden mukaista sisältöä ja ohjelmaa. Jos olet suunittelemassa juhlatilaisuutta, ota yhteyttä pian, niin varmistetaan yhdessä onnistunut tilaisuus!

Tapahtumat

Willassa tapahtuu myös paljon muuta, seuraa uutisiamme ja Facebook sivuamme.  Järjestämme laadukkaita tapahtumia mm. Jazz iltoja, Fine Dining -iltoja, viininmaisteluita, brunsseja. Lisäksi meillä nautitaan mm. Äitienpäivän juhlalounaat ja paljon muuta! Tule nauttimaan vaikkapa yhdessä ystävien ja perheen kera!

Tilaisuudet yrityksille

Koulutukset, seminaarit, kokoukset

Inspiroiva päivä koko työporukalle – isommalle tai pienemmälle. Meillä on helppo järjestää niin koulutukset, kokoukset kuin seminaaritkin ja autamme mielellämme sisällön ja ohjelman suunnittelussa. Meiltä löytyy vaihtoehdot erilaisiin yritysten tilaisuuksiin, joten ota yhteyttä ja kysy vapaista ajankohdista!

Virkistyspäivät, hyvinvointipäivät

Henkilökunnan hyvinvointi on tärkeää – erilaiset virkistystilaisuudet ja hyvinvointipäivät ovat todella kysyttyjä ja ne antavatkin energiaa työssä jaksamiseen. Meillä voit järjestää niin isomman kuin pienemmänkin tilaisuuden  henkilökunnallesi – ja me autamme mielellämme suunnittelussa. Ota yhteyttä ja pidetään yhdessä henkilökuntasi työkykyisenä ja energisenä!

Juhlat

Willassa on järjestetty useita viihdyttäviä juhlia – kuten esimerkiksi pikkujouluja ja erilaiset teemat onkin helppo toteuttaa tiloissamme. Niin pienemmän kuin suuremmankin seurueen juhlat onnistuvat meillä ja vieraat viihtyvät varmasti! Myös joululounaamme on ollut erittäin suosittu. Olet lämpimästi tervetullut ystävien, perheen tai työtovereiden kanssa nauttimaan modernista joululounaasta.