Muut palvelut

Meiltä löydät kattavan valikoiman lisäpalveluita tilaisuutesi onnistumiseen. Olemme valinneet kumppaniksemme laadukkaita palveluntarjoajia, joiden kanssa yhteistyössä tilaisuudestasi tulee ikimuistoinen. Kysy rohkeasti lisää!

Floristi


Kauniit kukat ja asetelmat kuuluvat niin juhlaan kuin mihin tahansa muuhunkin tilaisuuteen. Näyttävillä tai herkillä kukka-asetelmilla voidaan luoda yhtenäinen ilme sekä tilaisuuteesi sopiva tunnelma. Kauttamme saat ammattitaitoisen floristin onnistuneeseen tilaisuuteesi.

Kuvauspalvelu

Ammattitaitoinen kuvaaja ikuistaa niin romanttiset häät, villit synttärijuhlat kuin herkän kastetilaisuudenkin – aivan kaiken. Et edes huomaa salamavalojen välkehdintää, vaan voit keskittyä nauttimaan täysin rinnoin tilaisuudestasi! Kuvaajan avulla saat tallennettua tapahtumasi – muistot ovat ikuisia!

Yhteistyökuvaajamme:
Camilla Bloon
Jere Hietala Phtography (special booking)

Suunnittelu ja somistus

Voimme hoitaa tilaisuutesi myös “avaimet käteen” periaatteella. Käymme yhdessä läpi toiveesi ja me hoidamme kaiken valmiiksi, kukka-asetelmista aina esiintyjään saakka. Ota rohkeasti yhteyttä – tehdään juhlastasi ikimuistoinen!

Hääauto ja kuljetukset

Tarjonta kattaa premium-edustusautot, luxury-limot, stretch-limousinet, tila-autot ja Vip-pikkubussit, sekä isot linja-autot. Kaikissa tilauksissa Sinua palvelee ammattitaitoinen, joustava ja kokenut kuljettajamme. Oli kyseessä business-matka, lentokenttäkuljetus tai hääajo. Kysy lisää!